söndag 27 februari 2011

Jävligt spännande dag.
Vår lägenhet har två ytterdörrar. En "vanlig" ytterdörr och en innerdörr, som finns där av någon anledning. Jag låser alltid bara ytterdörren, jag visste inte ens om vi hade en nyckel till innerdörren eller inte. Tills idag.
Drog och handlade runt fyra, kommer hem, låser upp ytterdörren och märker att innerdörren är låst (wtf?). Tänkte först att den bara fastnat lite eller nått, men skiten har låst sig på något jävla underligt sätt. Vakmästarn hade dragit hem för dagen, får ringa gotlandshem jour som skickar en mysig farbror som kommer och kikar lite och konstaterar att det inte går att få upp skiten. Han hämtar en snickare som först försöker dyrka upp låset men säger att låsmekanismen har spårat ur och enda alternativet är att bryta upp djävulskapet. Sagt och gjort. Kofot och massa snitsig teknik senare och dörren är öppen och låsfästet finns inte längre. Så, ja. Spännande dag.

Utöver det, pressat 3D uppgift och slängt ihop ett litet commission åt Jonas (gammal polare från högstadiet). Han ville ha en bild på en kille som knullar en brud, samtidigt som han spyr och har en öl i näven. Skulle används som tryck. Gjorde lite skisser igår, här är färdiga resultatet:



Rätt rushed då jag vill fokusera på skolarbete, men tyckte det blev helt ok!

Tänkte sova tidigt idag, men det gick åt helvete. Imorgon blir det gympress, pepp som fan. Så nu blire sova. Hejrå!

2 kommentarer:

  1. Det blir fan inte bättre än så här.

    SvaraRadera
  2. Köpt Kamagra utan problem på www.intimleksaker.se
    De har bara Kamagra tablett för tillfället, men fungerat klockrent varje gång. Rekommenderar SEXLEKSAKER www.intimleksaker.com

    SvaraRadera