måndag 7 juni 2010

GGA - Day 1

ok, my fucking god.

Först, Project Awesome GGA Edition - Day 52 var igår. Det var inte jättemycket för mig att göra, det var bara bugfixning, speltestning och lite andra grafiska grejer som inte rörde animationer. Fy helvete alltså, vi drog till kontoret runt 11-12, och satt till 04.00. Till nästa gång ska vi se till att starta speltestningen betydligt snabbare, något vi insåg för typ 3 veckor sedan. Menmen.

Idag, första dagen av GGA. Kommer dit runt 09.00, vi smäller upp vår arkad (som ser pretty fucking epic ut) och allt går bara heeelt åt helvete. Ingenting funkar som det ska, vi får massa obskyra buggar som vi inte fick dagen innan etcetc. När juryn började gå runt för att testa dom olika spelen funkade vår skit fortfarande inte. Kändes så jävla jobbigt där ett tag. Men typ, en timme senare får vi igång det och alla större buggar är eliminerade. Och fyfaaan vad bra det gick efter det.

Dagens höjdpunkter var när en av jurymedlemarna, som för övrigt jobbade på starbreeze, lirade vårt spel, varpå han direkt efter det är slut säger "amen fan, jag är med på en till!". Tror vi lirade 5 matcher i rad med honom, kändes så jävla gött.
Precis innan vi skulle stänga kom också the world most awesome kid, runt 5 år, och lirade en omgång med mig. Han var så jävla pepp och hade skitkul. Vi spöade skiten ur Björn och Josefin i the arena varpå han pekar på dom och skrattar som fan för att dom var så jävla dålig! Awesome stuuuuuff!


Nej men kortfattat, gick för jävla bra när vi fick allt att funka. Blev positivt överraskad över hur kul folk tyckte spelet var. Det kändes ganska så awesome när en av jurymedlemarna var och testade spelet och brast ut "This game is awesome, I'm so voting for this!". Då kände man att alla timmar man lagt ner på skiten faktiskt var rätt så välinversterad och kan leda till något awesome.

Nu ska jag städa, Robban och Linus kommer ikväll. Sen blir det sova och mer GGA och epic feast imorgon! VI HÖRS LOOOOL COCKBAT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar