tisdag 21 december 2010

Fan, har inte blivit uppdateringar på länge nu. Det beror kort och gott på att jag inte gjort ett skit sen jag uppdaterade sist. Karolin kom på besök och sen dess har det varit äventyr för hela slanten. Äventyr, och en jävla massa öl. Och vin. Och sprit. Sjukt jävla vackert med andra ord.
Kände att det var precis vad jag behövde dessutom. Har pressat röven av mig senaste 5-6 veckorna, knappt rört mig utanför dörren mer än att ta mig från och till i skolan. Lite hederligt härj var fan precis vad som behövdes för att få mig pepp igen.

Kom precis hem till Orsa också. Så nu jävlar blir det lite press på hemmaplan. Wooho! Hörs!

lördag 11 december 2010

Ape. Mn.. ape? ape ape? mn. just do it man.
Pan!

hejdå
Just do it man.

lördag 4 december 2010

Tja.

Jag är inte död, jag sitter bara och pressar jävligt tråkiga uppgifter nu för att bli klar med allt sånt innan jullovet. Bygger 3dhus, skriver rapporter, pluggar zbrushboken och retoppar min highpoly zbrushmodell. Overkill-stuffet är put on hold bara så jag kan fokusera på det hundra procent sen istället. Jävla ös det kommer bli!

Juste. Besök på Trosdag. Mmmmmmmm! The broest bro of them all kommer hit och äventyrar, allt kan hända. Speciellt med massa öl inblandat. Peeeeepppppp, panpan swiii baaaang ratatatatat!

Nu, mer tråkpress. Hörs, hejrå!