söndag 28 november 2010

Mosmosmos.
Zbrush, 3ds max och Ultimate Fighter hela dagen. Fått lite mer koll på zbrush nu, lite. Svårt att mecka med hårda ytor och kläder, men jag rör mig framåt sakta men säkert. Lär bli allt annat än perfekt, men det är sånt man får ta när man lär sig grejer.

Lite WIP:


Utöver det har det animerats. Vet inte riktigt hur jag ska göra med animationerna, känns lite tamt att slänga upp varje animation jag gör. Tror jag väntar och blows you all away när vi har lite ingame och visa istället.

Lektion imorgon, 2D med Leo. Hell, yes. Så nu blire dusch och sova. Höööörs, hejrå fags!

lördag 27 november 2010

Jag tror inte jag varit full på 4 veckor. Sjukt. Är ju mycket mer ös i skolan den här termin, plus Overkill. Eller, mest Overkill. Så det är inte så konstigt att det inte blivit bärs på ett tag. Lovar att ta igen allt under juluppehållet. Då jävlar.

Har pressat zbrush och animering mer eller mindre hela dagen. Har inget att visa direkt då inget är klart, lär mig fortfarande zbrush och animeringsdelen har mest varit att mecka med riggar och skins.

Klockan är 04:30, nu jävlar ska jag sova. Pusshej

torsdag 25 november 2010

Först, lite färdigställt koncept:



Sen, lite textur. Det är Vilya som byggt hela texturen so all cred till henne:




Looks fucking amazing, riiiite? Kommer bli så jävla fett, Overkill foh liiiife!

Utöver det så verkar vi ha lektioner fram till 21a, så jag lär vara kvar här tills dess. Drar hem 22a och då jääävlar. Pyssel och öl och Noffan och Karolin hela dagarna. Mmmmmmmmm!

Nu, sovdags. Hejrå fags!

onsdag 24 november 2010

3D, 3D, 3D. Rätt komiskt hur jag hoppade på den här utbildning med ingen erfarenhet inom skiten och inga direkta mål på att fokusera på det heller. Nu är det 3D dagarna i ända och kör bara 2D om jag måste. Jag ser dock 3Dn bara som ett hantverk, något som jag kan tänka mig bli bra på och sitta och jobba med som vilket annat kneg som helst. 2Dn och illustrerandet är fortfarande det roligaste, men jag inser själv att det är rätt dödsdömt att få jobb inom det om man inte är en fucking painting god. Vilket jag givetvis skulle kunna bli om jag la ner massa tid på det, men jag venne. Känns på något plan dumt att göra något man tycker är kul till ett jobb som man i slutändan kommer tröttna på.


I alla fall, suttit i zbrush idag och gjort lite skolarbete- Om jag inte nämnt det förut så är zbrush ett 3dprogram där du skulpterar fram modellerna mer eller mindre. Som virtuell lera. Jävligt coolt och jävligt användbart program.


Lektion och tidig uppstigning imorgon. Lagom pepp. Nu, sova. Hej!

tisdag 23 november 2010

Inget konceptande idag, mycket 3dmodellering och mycket UFC istället.



Ska försöka trycka in lite skolarbete imorgon också. Jonglerar 3 kurser samtidigt som jag sitter och nöter skit till Overkill, så det är en del att stå i. Längtan efter julledigt och pysselsuget blire större för varje dag. Lär bli en del jobb under den så kallade julledigheten, menmen.

Nu sova. Imorgon, press. Som vanligt. Gonatt fags!

måndag 22 november 2010

Ingen lektion idag, men har suttit i skolan med Vilya och Jonathan och pressat lite koncept. Pilat lite med animeringen och även börjat modellera nästa karaktär. Pressssss.

Koncept för dagen:




Lite WIPkoncept också som jag planerar göra klart imorgon.



Ingen lektion imorgon heller så det blir väl att pressa. Som vanligt. Jag klagar inte. Mmmmmm.

Nu blire antingen UFC 118, eller Top Model Season 15. Vi får se. Vi hörs, pusshejråååålolbög.

söndag 21 november 2010

Animering hela dagen mer eller mindre, har gått sådär. Mest suttit och labbat och försökt komma på solida lösningar på en del problem som dykt upp. Tror jag har en aning om vad jag ska göra, men det har inte direkt blivit något som går att använda/visa upp. Visa dagar är sämre än andra, hoppas på att det går bättre imorgon.

Lite koncept:



Nu blire sova och UFC. Hejråå!

lördag 20 november 2010

Suttit och öst animation större delar av dagen. Har gjort 3 animationer och fler är på väg. Ska även trycka in lite prylar på karaktären, som höftskynke, bracers etc. Hur det kommer gå att animera sånt blir en annan femma, men jag har suttit och smålabbat lite nu och kommit på lite knep som borde funka. Vi får se imorgon.

Utöver det har jag gjort lite koncept;



Nu jävlar blire UFC 114 och sova. Mm. Nattnatt!
Ops, glömde uppdatera igår. Gjorde världens fetaste chili con carne, åt och stensomnade. Innan dess han n jag mecka rätt mycket med lite animationer, men inget jag har att visa direkt. Försöker lista ut hur man kan trycka in flera separata animationer i samma fil, men det är inte det lättaste.

Lite koncept från igår:



Nu blire press hela lördagen! WOOOHO! Uppdaterar senare ikväll, hej!

torsdag 18 november 2010

3dlektion och feting möte med hela game och rektorn för att få lite klartecken om vad som kommer hände med gameutbildningen nu när vår programansvarige har fått sparken. Fick inga direkt svar på frågorna man hade, men man får hoppas på det bästa.

Utöver det, lite koncept:



Har även pressat 3D och gett mig in i Unity för första gången. Känns bra.
Nu, sova. Heeeej!

onsdag 17 november 2010

Tja. Var på Bio with my bro C-F idag. Såg Due Date, helt ok rulle, kul som fan vissa perioder. Nice med en liten break mellan allt pressande också.

På tal om press, konceptat större delar av dagen.










Får vi inga urspårade läxor imorgon under 3Dn lär jag fortsätta beta av koncept då vi har en del att göra.

Men nu, sova. Hörs pusshej

tisdag 16 november 2010

Okej, senaste 2 dagarna har vi haft jävligt givande karaktärsdesignslektioner. VI har haft en gästlärare som heter Pernilla som hjälpt oss med att bygga dynamiska poser, anatomi etcetc. Tecknat nakenmodell har vi gjort också, både kvinnlig och manlig. Tycker alltid det är givande för mig men det gav extra mycket nu tack vare en jävligt bra lärare och bättre metoder. Så jag har ett halvt A3block med poser och skit, men det får ni klara er utan.

Utöver det har jag animerat och meckat med 3D studio. Jag rör mig faktiskt framåt, även om det hela är en enda enorm bergodalbana. Fastnar, mår dåligt, lackar ur. Kommer på en lösning, mår så jävla bra och pressar. Men som sagt, jag rör mig framåt i alla fall!

Klicka för att se min super attack animation. OHYEAH!

Har också blivit lite småskissande och konceptande.




Imorgon blir det supermöte och press med hela TrashTalk, var jävligt länge sen sist vi satt ner allihopa tillsammans faktiskt. Ska bli kul som fan! Men nu, project runway. Hej så länge!

söndag 14 november 2010

Preeeess hela dagen. Har till större del suttit och byggt en ny Grave Digger modell då den gamla var rätt kass. Har riggat och håller på att skinna skiten också, fortsättning följer imorgon!

Utöver det har jag gjort lite koncept till en av fienderna i Overkill, the fair knights. Jag har försökt göra dom så sterotypiska och gay som möjligt.




Nu, Project Runway och sova. Imorgon, kroki i skolan och sen mer pressssss!

lördag 13 november 2010

Inget härj idag, blev press istället.
Hade en major fricking break through i 3Danimeringen och jag har börjat slänga ihop mina första animationer! Grunderna sitter rätt bra nu och jag är sjukt pepp på att animera röven av mig dom kommande månaderna! Programmerarna har börjat komma igång på allvar nu också vilket bara gör mig ännu mer taggad. Overkill, woooho!


Utöver det har jag gjort klart alla karikatyrer till hemsidan. Har även slängt ihop en fet wallpaper till alla TrashTalk och Overkill-supporters där ute!




Nu, sova. Imorgon, press. Hejråååå!

fredag 12 november 2010




Imorgon, kanske press, kanske härj. Nu, sova. Natt.

torsdag 11 november 2010

Introduktion till 3Dn idag, vi kör igång på allvar imorgon. Spännande!

Har varit shitstorm of drama på skolan nu i veckan. Vår programansvarige har fått sparken för att han sprängt budgeten totalt. Vi får se vad som händer, hoppas på att det inte kommer påverka vår utbildning och främst GGA/resor till mässor.

Lite mer karikatyrer till hemsidan;




Nu, sova. Hej!

onsdag 10 november 2010

Press hela dagen idag.

Gjort klart näst sista uppgiften i 3dkursen jag läser på distans. Sista uppgiften har deadline i januari, så det är nice, även om uppgiften är rätt fet.

Utöver det har jag skissat mer på hoboknights och även börjat göra lite karikatyrer på alla i TrashTalk som vi ska ha på hemsidan.






Imorgon blir det första föreläsningen i nya 3Dkursen. Peeeepppepepepppepppp!
Nu blire UFC och sova. Hejrååå!

tisdag 9 november 2010

Har inte blivit update på länge, har haft fullt upp.
Drog på gamex i onsdags för att representera TrashTalk och Gods of Steel. Ställde ut skiten från torsdagen till söndagen. Fötterna var inte glada efteråt, men jävlar vad kul det var. Massor med folk som lirade, i princip alla gillade vårt lir också. Vi hade faktiskt rediga köer till vår arkad from time to time också, tror det var 16 pers som stod och köade vid ett tillfälle. Jävligt ballt!

Nu är det dock tillbaka till verkligheten och skolan. Nytt block med nya kruser, 2D och 3D är vad som står på schemat. Känner mig jävligt pepp, 2Dföreläsningarna har varit awesome hittils, hoppas på det samma med 3Dn!

Här är lite skisser inför en uppgift i 2Dkursen, vi ska snickra ihop en karaktär från ett påhittat spelkoncept vi själva ska hitta på. Jag har valt "Hobo Knights", bara namnet säger ju hur awesome det spelet skulle bli!



Som sagt, jag är pepp!

Just det, vi har fått upp vår hemsida också. Vilya som står för design och meckandet med den, jävligt bra skit! www.TrashTalkGames.com
Nu, sova. Imorgon, press. Hejrå!