onsdag 31 mars 2010

Project Awesome - Day 18

Såg Paranormal Activity med Noffan nyss. Blev faktiskt positivt överraskad, då jag hört att filmen ska vara så jävla dålig. Tyckte det var schysst build up i filmen, tyckte sovrumsscenerna var rätt genialiska och det blev verkligen "vad vi än gör så är det kört"-känsla mot slutet. Filmen var ju absolut inte så läskig som många sagt, men det var ju redan väntat. Det absoluta slutet tyckte jag var riktigt kasst också, blev lite överdrivet när hela filmen varit så jävla smal och subtil fram tills då. Menmen, schysst rulle faaaan!

Dagens dos!








Mest koncept till spelet, som går under projektnamnet "Gods of Steel" vilket jag också kommer kalla det from here on. Första utkasten till dom faktiska spritsen som kommer användas ingame. Så jävla peeeepp, blir awesome!

Oj, just det! Lirade LoL (League of Legends) idag! Spelet var snorsnyggt i mina ögon, fan most aesthetically pleasing game in ages. Hade nått fittigt problem halvvägs in i matchen dock så jag fick enorma fryslagg och blev kallad "stupid noob" och tillsagd att "remove the game and go practice". I alla fall, spelet var fan riktigt kul. Länge sen jag kände ett sug efter att lira ett spel(starcraft 2 gills inte :C), men tror LoL kan väcka suget till liv igen. Olämpligt nog, då jag kommer ha full fokus på GGA massa veckor framöver. Menmen, man ska väl itne jobba ihjäl sig. En match här eller där skadar inte ;D

Neeee, nu blire sov. Vi hörs, pusshej slaaaan!

tisdag 30 mars 2010

Project Awesome - Day 17

Såg Avatar idag. Förstod som väntat inte alls the incredible hype som filmen har genererat. Anatar att man måste sett skiten i 3D för att bli helt amazed. Helt ok underhållningsvärde, men inte mer. Såg ju iofs Riki-Oh igår, så allt jag ser from here on kommer vara dåligt som sagt.

I alla fall, dagens skit. Lite mer karaktärer till awesome game och jag är klar med min enviroment till concept art-kursen, äntligen. Den blev så jävla dålig, men det får gå ändå.







Kommer nog från och med nu, eller i början av nästa vecka, bara bli skit från vårt spelprojekt. Vi kollade lite på hur mycket vi hade att göra, rent grafiskt, och vi kom överens om att vi fick kapa en del grejer tills vidare för att hinna med allt och inte dö av stress på kupen. Jag är fortfarande optimistisk och tror vi kan trycka in allt vi ville ha från början, men vi får se hur det blir. Det kommer hur som helst bli riktigt jävla awesome i vilket fall som helst.

Jag ska försöka hålla uppe mina studier för jag inser hur viktiga dom är för mig, men kommer förmodligen sänka the minimum till 1 timme. Har jag tid kommer jag givetvis lägga mer, men känner att tid är något det inte kommer finnas gott om närmaste 9 veckorna ;D

Nu blire livestream med Sean Plott och massa Starcraft! Just det, på tal om starcraft. Om någon råkar ha en Starcraft 2 betakey som ligger och skräpar, plz gief. Inte för att jag kommer kunna använda den så jävla mycket, men en eller två matcher kan man ju lätt trycka in ;D Jag är så jävla sugen, sitter och lyssnar på starcraft 2 analyser hela dagarna medans jag arbetar. Jag kommer fan hamna i platinum league direkt efter som jag gjort så mycket theory-craft! Måste ju ge Jochen lite motstånd där uppe i toppen!

Nej, starcraft-stream vare. Gonatt, pusshej!

måndag 29 mars 2010

Project Awesome - Day 16

Dag sextooon!
Upptäckte att jag kommer vara klar med mina 30 dagar av Project Awesome en dag innan min födelsdag. Då jävlar blire fest!
När dom 30 dagarna är slut betyder det int att jag kommer sluta med Project Awesome. Jag satte bara en månad som testperiod såe jag skulle ha ett fast mål att sträva efter. Förhoppningsvis kommer jag fortsätta bli awesome även när den här första månaden har passerat!

Dagens dos!







Rune Priest konceptet är gjort helt från huvudet, vilket jag faktiskt är jävligt stolt över. Speciellt med tanke på att jag ALDRIG kunnat rita brudar i hela mitt liv. 2 veckors mindre anatomistudier och jag kan faktiskt göra något hyffsat från huvudet. Tänk er 2 veckor till av samma skit! Awesome!

Såg på tal om ingenting, såg Riki-Oh idag (http://www.imdb.com/title/tt0102293/). Jag kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig mer behöver se någon annan film då jag idag såg den bästa filmen som förmodligen någonsin skapats. Ska introducera den i lökkollektivet i Björns källare när jag kommer tillbaka till Visby. Så jävla bra skit.

Nu blire nog lite sömn. Vi hörs, hej!

söndag 28 mars 2010

Project Awesome - Day 15

Mindre studies, mer skolarbete idag.
Har gjort lineart till 2 karaktärer till GGA-spelet. Är inget märkvärdigt, jag slänger upp dom när jag färglagt skiten.
Har mest suttit och kämpat med min enviroment som bara blir skit. Så här långt har jag kommit, och även om det inte syns så har jag suttit och pillat i flera timmar med den. Ändrat om femhundra gånger, försökt hitta bra färger och blablabla. Tror jag är på väg åt rätt håll, men vi får väl se. Den ska vara inlämnad idag 10.00, men jag får missa deadlinen för första gången. Borde inte vara några problem, men känns ändå lamt.

I alla fall, dagens skit:






Mer skit imorgon, som vanligt. Nu blire sova. Puss och kram jävla slan!

lördag 27 mars 2010

Project Awesome - Day 14

Lördag. Återigen, lördagar är project awesome fria. Gjorde lite sista minuten studies ändå, plus lite skisser på fiender till GGA-spelet. Undead viking cyborg warriors och Garm med flamethrower in mouth och tillhörande cyborglegs. Awesome!





Har som sagt slackat som fan senaste dagarna pga för mycket öl och reunion med polare. Ska skärpa till mig och pressa imorgon.

Nu blire sömn n shiiiide! Puzz, heeej!

fredag 26 mars 2010

Project Awesome - Day 13



Öl hos Kalle&Petra plus Noffan och Robban har tagit upp all tid idag. Fuuuuck, jag hamnar efter. Kommer få lov att ta igen det här såsmåningoooommm!

Nu jäfflar blire sova och härj imorgon igen! Pusshej jävla slaaan. Tove är min bästa pooolaaare! <333

torsdag 25 mars 2010

Project Awesome - Day 12

Anatomiiii meltdown! Körde bara dudes idag. Hade några fler studies men dom dog i och med att photshop bestämde sig för att vara överjävligt idag och lagga ihop konstant.
Skrev klart rapporten idag också, so I'm all done och kan fokusera på nästa spel! Alla grupper har presenterat sina spelidéer för varandra nu, så jag behöver inte vara lika "secreitve" about the shiiide. Kan slänga upp lite koncept och skit imorgon så ni får se the awesomeness av vårat koncept!
I alla fall, dagens studies plus ett litet koncept på slutet!













Mer skit imorgon, nu ska jag sova och glo på Dexter. Pusshej, slaaan!

onsdag 24 mars 2010

Project Awesome - Day 11

Fuuuuck, så jävla trött jag är.
Dygnade igår för, sov typ 3-4 timmar på vägen hem för färjan/bussen var så obekväm, sen har jag suttit här och hållt på att somna i flera timmar och försökt jobba. Började på ett karaktärskoncept till GGAprojektet, men den blev så jävla dålig. Jag måste få sova ut innan jag kan göra något vettigt.
Slängde ihop pyttelite studies som dock tog förevigt att göra för jag höll på att somna hela tiden.



Lovar att jag ska pressa lite extra imorgon när jag faktiskt kan hålla ögonen öppna. Nu ska jag sova så jävla hårt. PUSSHEJ!

tisdag 23 mars 2010

Project Awesome - Day 10

Ok. Var helt slut efter redovisningen idag. Sov typ 4 timmar natten innan också för vi började så tidigt och min dygnsrytm är rätt fucked. Så efter skolan det blev lite pizza och lökande hos Björn med Cliffhanger och Indiana Jones.

Så i alla fall, har inte fått mycket gjort idag. Har skrivit lite mer på rapporten, gjort en småhastig mockup till våran GGA-arkadmaskin och skissat på lite andra smågrejer. Har mest suttit och försökt hålla mig vaken då färjan går 07.05 och känns inte direkt värt att sova. Är jag astrött kommer jag bara sova hela resan hem, vilket är redigt gött.

Slänger upp det som blev gjort i alla fall, så får jag skärpa mig imorgon med en fett update med studies!





Nu blire att göra iordning det sista för resan hem, sen jävlar blire sov på färjan/bussen. Tackpusshej!

Project Awesome - Day 9

Internet dog igår när jag skulle uppdatera, fuuuuuuuuck!

Har haft redovisning av spelen idag. Det gick aaawesome. Ska försöka slänga upp en spelbarversion här när jag får tag på en.

Gårdagens update, kommer med mer inatt!








Åker hem till Orsa tidigt imorgon. Sen blire bröllop och 50årskalas. Kommer bli nice! Bara höra av sig ifall ni är sugna på att knäcka lite bärs ;D

Nu blire pizza n shiiiide! Vi hörs Slan!

söndag 21 mars 2010

Project Awesome - Day 8

Crunch på GAME med torquegruppen. Vårat spel är i stort sett klart och ska redovisas på tisdag. Känns göööött!
Har inte hunnit göra jättemycket studies idag, dels pga crunch men också för jag varit seg hela dagen. Blev redigt röj igår ;D









Har en del skisser i mitt block också som jag gjorde när jag glodde på The Dark Knight. Har ingen scanner dock så fuck all you hoooes!

Nu blir det nog lite jordgubbskräm och sen sova. Puss, hej!

lördag 20 mars 2010

Project Awesome - Day 7

Lördagar är egentligen Project Awesome fria, men jag fuskade lite idag. Blev mest rapportskrivande och fixande inför Rindi ikväll dock, men fick ur mig lite anatomi åtminstonde.






Inte så mycket som sagt, men lite åtminstonde. Nu jävlar ska jag supa mig redlös. Vi hörs, puss!

fredag 19 mars 2010

Project Awesome - Day 6

Tjaa.
Borde ha hunnit med mer studier idag, men har börjat skriva på slutrapporten som ska lämnas in på tisdag till spelkursen. Så den har slukat en del tid.

Tänkte vara duktig och inte gå ut imorgon. Satsa på mer studier och mer rapportskrivande. Men. Kom på att Khamla ska vara DJ på Rindi imorgon! Shiiiide, niggöhs gonna need a brothers support! Så jag kommer vara redlöst full imorgon som vanligt. Ska försöka gå upp relativt tidigt så jag kanske hinner med åtminstonde nån studie innan det blir alldelens för många bärs inblandade.

I alla fall, dagens skit:












Landskapstudien är inte klar än. Den ska renderas mer och bli ännu mer aaawesome!
Meeenmen, det kör vi på söndag istället!


Nu ska jag somna till ljudet av Sean Plots starcraft analyser! Tack och hej, hare gött jävla slan!

torsdag 18 mars 2010

Project Awesome - Day 5

Bara anatomistudier idag, i form av skisser. Har insett hur jävla skev syn jag har på den männskliga kroppen, så täntke det var lika bra att börja om från början. Ska beta av Andrew Loomis "Figure Drawing" och se om det hjälper. Den ska såklart varvas med andra anatomistudier och annat smått och gott.

Har utöver allt jävla skissande jobbat med karaktärskoncept inför nästa spel. Inget jag vill slänga upp här riktigt än, men det blir hur som helst awesome! Men ja, dagens studier:














Har upptäckt att det är awesome att repetera anatomiskisser från dagen innan så fort man vaknar. Hjärnan har bearbetat allt under natten och det blir faktiskt bättre när man sovit på skiten.

Nu jävlar blire sova och film. Förmodligen sista mötet med min nuvarande spelutvecklingsgrupp klockan tidigt imorgon. Sen direkt efter det möte med GGA-gruppen. Och givetvis project Awesome på det. Bara att ligga i.
Natt natt jävla slan!

onsdag 17 mars 2010

Project Awesome - Day 4

Metalkväll hos Jonathan idag. Metalkvällar innebär att vi sitter i Jonathans kök, lyssnar på metal (mestadels super cheesy power metal) och ritar som fan. Vi har det varje onsdag, fuckin' awesome!

I alla fall, här är dagens lass studier till Project Awesome! Ohyeeeah!









Och nej, jag har inte slutat jobba på Planet Eater. Det är bara det mest är småfix och saker som inte är så roliga att posta här jag håller på med just nu.

Redovisningen av alla spel är förövrigt om en vecka, så ska försöka bli klar med det lilla som finns kvar att göra. Efter det bär av hemmåt för att fira att mamma Pia fyllt 50 plus att hon och pappa Per ska gifta sig. Heeeeeellyeeeeei!

Project Awesome kommer givetvis fortsätta även fast jag är hemma, no worries. There's no rest for the awesome! Nu blire Planet Eater och Dave Rapoza livestream. Slanslan på er!